Púder & BizniszSzeretném bemutatni nektek, egyik kiállítónkat, az Annabelle Minerals lengyel ásványi smink megálmodóját, létrehozóját. A hölgy alap szakmája is felért a sikerrel. Ő azonban másra vágyott, felülírta a szülei által elképzelt sikerszakmát. Létrehozta a saját makeup márkáját, amivel a hozzá hasonló problémákkal küszködő tinik, nők számára tud vegyszerMENTES megoldást nyújtani.

Anna Szczerba, az Annabelle Minerals alapítója. Végzettségét tekintve ügyvéd. Ezzel is foglalkozott, mikor elkezdte kalandját az ásványi kozmetikumokkal. Eleinte a saját problémás bőrére szeretett volna olyan természetes sminket találni, mely elfedi a bőrhibákat, de nem romlik majd tőle bőre állapota. Így talált rá az ásványi sminkekre, de mivel csak külföldön voltak elérhetők, és megérkezésük hosszú heteket vett igénybe, elkezdett kísérletezni. Először csak magának keverte az alapozót, majd ismerősei is érdeklődni kezdtek kozmetikumai iránt. Úgy döntött, belevág - megalapította a saját cégét. A kezdetekben az ügyvédi irodai munkája mellett, éjszakákba nyúlóan dolgozott. Maga csomagolta és postázta a termékeket. A szülei nagy segítségére voltak, még ha eleinte nem is rajongtak az ötletért, hiszen ügyvédi pályát képzeltek el Anna számára. A márka nevét sietve találta ki - a keresztnevét párosította a belle (szépség) szóval, majd kiegészítette az angol minerals (ásványok) kifejezéssel. "Sose felejtem el, amikor kézbe vehettem az első kis doboz alapozómat. Azóta hat év telt el, én pedig változatlan lelkesedéssel foglalkozom azzal, amit igazán szeretek."

Ha szereted, amit csinálsz, s az megoldás, segítség az embereknek, előbb-utóbb a siker mezején találod magad.
Ne hagyd ki a lehetőséget, látogasd meg az Annabelle Minerals standot a Natural Beauty Expo nemzetközi vegyszerMENTES Szépségipari kiállításon.
Az erőteljesebb smink stílust szereted? Vagy inkább a finomabb, natural look áll hozzád közelebb? Mindkettő stílust megtalálod.
Szeresd a bőröd, válogasd meg, mit használsz! Vigyázat, minőségi pigmenttartalmú termékeket rajt a csomagolás.


Budapest - ELTE Gömb Aula
10:00-17:00
12:00: színpadON Annabelle Minerals No makeup Makeup show 

Read more

Akinek a 'Blanche' termékmárkát köszönhetjük

Dani Kata. Lénye, személyisége hűen tükröződik termékeiben.

Kata filozófiája, hogy sosem késő váltani. Akkor sem, ha már elváltozásra utaló tüneteket produkál a bőr. Vallja, hogy az élet is csupa változásból áll. A Blanche termékpalettáit pont azoknak a nőknek készíti, akik nem félnek a változástól, inkább kihasználják a változással járó pozitívumokat.

Read more

Őszi bőrápolási tippek
Ősszel más bőrápolási rutinra, ezáltal más termékekre van szüksége a bőrödnek. Mutatjuk vegyszerMENTES terméktippjeinkkel:

Bátran kijelentjük, hogy az ősz és a tavasz az a két olyan évszak, amikor a legkevesebb szélsőséggel küzd meg a bőrünk.
Az őszi bőrápolási rutinnal meggyógyítjuk a nyár vétkeit. Napoztunk, mert kellett a lelkünknek, testünknek, majd hűsöltünk a sós tengerekben, a klóros vizű medencékben.
Az őszi bőrápolási rutin kialakításával felkészítjük a bőrünket a téli időjárás szélsőségeire. A benti száraz melegre és a kinti fagyos, szeles hidegre. A nagyvárosi szmogról már ne is beszéljünk, mennyire káros. Tehát:

Read more

VegyszerMENTES bőrápolásra váltanék! Mivel kezdjem?


Hát igen! Az igény a hogyan kérdésével együtt bennünk is megvolt. Hisz fölmegyünk a netre, majd pillanatok alatt elveszünk a jobbnál-jobb, kemikáliaMENTES termékek tengerében. Itt megnyugszunk, hogy választás akad, bőven. Aztán jön az újabb kérdés: de melyik termékkel kezdjem? Sok kutakodás, szelektálás után, sikerült leegyszerűsíteni ezt a kérdést. S ha már nekünk sikerült tisztán látni, úgy gondoltuk, téged is beavatunk, mi alapján kezdd el, és folytasd a vegyszerMENTES bőrápolási rutin kialakítását.

Read more

Miért szeretjük az AIRLESS tégelyekbe zárt vegyszerMENTES kozmetikumokat?

A vegyszerMENTES kozmetikumok egyik nagyszerű, bőrbarát előnye, hogy nem tartalmaznak bőrt károsító, szárító vegyszeres tartósítószereket, alkohol származékokat, ezért a legprofibb cégek a termékeiket airless tégelyekbe zárják:

Read more

Jobb, ha ezeket az INCIK-et kerülitek!

Egy szuper cikk a káros INCI-kről, melyet a Denelys márka megálmodója, Gubányi-Prokec Nelly foglal össze érthetően, szakszerűen, neked.

Ma már könnyű dolga van az ember lányának kikerülni ezeket, s eljutni a "slow kozmetika" irányvonalába, ami egyfajta holisztikus életérzéssel ér fel. Mivel mi, emberek szintén a természet részei vagyunk a bőrszövetünkkel, sejtjeinkkel együtt, mi más lenne legjobb hatással ránk, mint maga a természet adta alapanyagok használata?

Read more

Üde, lélegző bőrre vágysz? Peelingezz, vegyszerMENTESen!


Tavasszal, nyár elején a bőr is levegőhöz szeretne jutni.

Ha szép, üde bőrre vágysz, olyanra, amelyik a krémekben levő hatóanyagokat a leghatékonyabban veszi fel, s egységesen szép tónusú, akkor nincs mese, radírozz, hámlassz. Szánj magadra 15-20 percet az esti rituáléd közben.

Az első 4 terméket arcra, míg az utolsót testre ajánljuk, hogy tetőtől talpig bababőr puhaságú bőrben találjon titeket a nyár.


Nem tudod, mit használj?

Prémium minőségű, vegyszerMENTES, otthoni peeling termék tippekért kattints a linkekre:

Read more

Arcszérum olajok titka

Sok a tévhit az arcolajokkal kapcsolatosan. Segítünk eloszlatni a tévhiteket, hiszen egy nagyon prémium minőségű, koncentrált termék típusról van szó. Használjátok őket bátran, legyen a bőröd száraz, zsírosabb vagy kombinált.

Read more

Meghan Markle

Meghan Markle, Sussex hercegnéje is Jane Iredale bronzosítóval emeli ki orcája természetes szépségét. 🍃😍 Az újdonsült édesanya nagyon tudatos életet él, a szép bőrének kiemelését sem bízza a káros vegyszerekre! 🎊🎈

Read more