Back to the list

Arcszérum olajok titka

Sok a tévhit az arcolajokkal kapcsolatosan. Segítünk eloszlatni a tévhiteket, hiszen egy nagyon prémium minőségű, koncentrált termék típusról van szó. Használjátok őket bátran, legyen a bőröd száraz, zsírosabb vagy kombinált.


  1. Arc olajok tekintetében kizárólag vegyszerMENTES, organikus, bio minősítésű terméket válassz. A természetben előforduló bio és finomítatlan olajok a legjobb barátai a bőrödnek.
  2. Nézz utána, ki a gyártó cég. Válassz olyanoktól, akik értenek a bőrtípusokhoz, az olajokhoz, s ahhoz is, hogy a szérumban lévő alkotóelemek milyen összetételben a legoptimálisabbak, a leghatékonyabbak a bőr típusod számára.
  3. Válassz a száraz olaj fajtákból, mert ezek szépen be szívódnak, ezáltal hidratálnak, megújítanak, regenerálnak, nem tömítik el a pórusokat, szinergiában működnek a bőrrel, hagyják azt lélegezni is. Összetétel szerint ha kell hidratálnak, ha kell faggyúmirigyet szabályoznak.
  4. Mivel ezek koncentrált termékek, ezért kiadósak, s csupán 2-3 csepp kell belőlük. Finomítatlan, bio formátumban pedig tele vannak vitaminokkal.5. Igaz, hogy jön a nyár, a meleg. A bőrödet a klóros, sós víz ugyanúgy kiszárítja, mint a nap és a szél. Válaszd az éjszakai regenerálást. Simítsd át bőrödet, nyakadat, dekoltázsodat ezekkel a koncentrált csodákkal az esti rutin befejező lépéseként.

Terméktippért és helyes arc olaj használatért kattints az alábbi linkre:

https://marinamiracle.hu/blogs/news/hogyan-hasznaljam-az-arcolajakat


A Marina Miracle teljes termékpalettáját fedezd fel az november 9-i Natural Beauty Expón.