Back to the list

Akinek a 'Blanche' termékmárkát köszönhetjük

Dani Kata. Lénye, személyisége hűen tükröződik termékeiben.

Kata filozófiája, hogy sosem késő váltani. Akkor sem, ha már elváltozásra utaló tüneteket produkál a bőr. Vallja, hogy az élet is csupa változásból áll. A Blanche termékpalettáit pont azoknak a nőknek készíti, akik nem félnek a változástól, inkább kihasználják a változással járó pozitívumokat.


A virágok, gyógynövények iránti szeretetét nagymamájától örökölte, akivel gyermekkorában sokat sétáltak a kertben, ahol hosszas beszélgetéseket folytattak azok gyógyító hatásaikról.

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”, vallja Kata. Az első kozmetikumkészítő workshop elvégzése után szakmailag egy vegyészmérnökkel tudásával támogatta meg az ismereteit, majd szakmai tudását egy professzionális kozmetikumkészítő iskolában egészítette ki.

Így született meg a Blanche termékpaletta, mely a mai modern nő minden szépségápolási rituáléjára nyújt megoldást, vegyszerektől mentesen. Elérhető micellás arctisztító és annak hab változata, arc és test radírok, pakolások, szérumok, színezett BB krémek, arc,- és testpermetek, virágvizek koronázzák az alap hidratáló krémek repertoárját. Érdemes megjegyezni, hogy a belbecs nőies, finom, dekoratív külső csomagolása minden pipere polc ékessége lehet.

Ez a széles, minden igényt kielégítő termékpaletta annak is köszönhető, hogy ha külföldön kozmetikai kiállítást szerveznek, annak egyik lelkes látogató vendége Kata.

Termékei vegán, természetes, BIO összetevőkből állnak, állatkísérlet- és kemikália mentesek.