Back to the list

Púder & BizniszSzeretném bemutatni nektek, egyik kiállítónkat, az Annabelle Minerals lengyel ásványi smink megálmodóját, létrehozóját. A hölgy alap szakmája is felért a sikerrel. Ő azonban másra vágyott, felülírta a szülei által elképzelt sikerszakmát. Létrehozta a saját makeup márkáját, amivel a hozzá hasonló problémákkal küszködő tinik, nők számára tud vegyszerMENTES megoldást nyújtani.

Anna Szczerba, az Annabelle Minerals alapítója. Végzettségét tekintve ügyvéd. Ezzel is foglalkozott, mikor elkezdte kalandját az ásványi kozmetikumokkal. Eleinte a saját problémás bőrére szeretett volna olyan természetes sminket találni, mely elfedi a bőrhibákat, de nem romlik majd tőle bőre állapota. Így talált rá az ásványi sminkekre, de mivel csak külföldön voltak elérhetők, és megérkezésük hosszú heteket vett igénybe, elkezdett kísérletezni. Először csak magának keverte az alapozót, majd ismerősei is érdeklődni kezdtek kozmetikumai iránt. Úgy döntött, belevág - megalapította a saját cégét. A kezdetekben az ügyvédi irodai munkája mellett, éjszakákba nyúlóan dolgozott. Maga csomagolta és postázta a termékeket. A szülei nagy segítségére voltak, még ha eleinte nem is rajongtak az ötletért, hiszen ügyvédi pályát képzeltek el Anna számára. A márka nevét sietve találta ki - a keresztnevét párosította a belle (szépség) szóval, majd kiegészítette az angol minerals (ásványok) kifejezéssel. "Sose felejtem el, amikor kézbe vehettem az első kis doboz alapozómat. Azóta hat év telt el, én pedig változatlan lelkesedéssel foglalkozom azzal, amit igazán szeretek."

Ha szereted, amit csinálsz, s az megoldás, segítség az embereknek, előbb-utóbb a siker mezején találod magad.
Ne hagyd ki a lehetőséget, látogasd meg az Annabelle Minerals standot a Natural Beauty Expo nemzetközi vegyszerMENTES Szépségipari kiállításon.
Az erőteljesebb smink stílust szereted? Vagy inkább a finomabb, natural look áll hozzád közelebb? Mindkettő stílust megtalálod.
Szeresd a bőröd, válogasd meg, mit használsz! Vigyázat, minőségi pigmenttartalmú termékeket rajt a csomagolás.


Budapest - ELTE Gömb Aula
10:00-17:00
12:00: színpadON Annabelle Minerals No makeup Makeup show